Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M ORD

Gungstolen.
Rida rida ranka.
Rida rida ranka.

Samma dröm igen och igen.
Vassa naglar gräver och gräver.
Och sen gick han ut och vattnade tomaterna.

Jag låste in mig och svalde nyckeln.

Jag log. Och gick vidare.
Nej. Jag klättrade och klättrade på en stege i kvicksand
fortare och fortare och sjönk djupare och djupare.
Jag kunde inte andas, inte tänka klart. Jag imploderade.
Stopp.

Det osynliga offret.
Förövarens bästa vän.

© Maria Marängsviss, augusti 2015




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-04 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förfärligt väcker tankar
2017-04-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Det du lämnar mellan raderna väcker tankar.

Elegant och tvetydig titel.


2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP