Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnsmälta

Vi åker störtlopp ned för de rosa backarna
som smälter under oss
Röda stjärnor regnar ur rymden, ned i snön
Ingen idé att önska sig något
Det går för fort
Och vi kan inte stanna
Men det gör nog ingenting

Nej, snart gör det ingenting.




Fri vers av Konstvärk
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-18 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstvärk