Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger



Det rör sig, illavarslande vindar
som smeker huden
ut och in

En bröstkorg kollapsar
ett namn blir medvetslöst
och meningar saknar ände

Solen steg
över flådda leder
och tåren som föll var inte ensam
molotovs tvärs över rummet
svedda änglar dansar

Allt jag ville var att älska
med en vän

i gryningen














Fri vers av Baystream
Läst 380 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-09-18 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet, varsamt och vackert.
2018-09-11

  Nils-Robert
En mrk dikt med hopp om det ljusa
2018-09-11

    ej medlem längre
Outstanding!!! Det finns en sensuell brutalitet i ditt sätt att beskriva mörker och ångest, en nästan erotiserad hetta i smärtan. Oerhört läsvärt!
2018-09-11

  Engel
Så vilset och så pricksäkert. Hur bär du dig åt?
2018-08-17

  Mow Dean VIP
tungt
som en febrig dröm
drabbande
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream