Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akt! i dessa 3 sekunder, Även om du har ingen aning hur du fortsätter.


3-sekunders regel.

 

Bluesiga, kvittenser.

 

Skål för båda grupperna,

Skohornkultur, börjar frossa.

 

Over natten,

Stjärnan från öster värmer

Kommer det,

Att värma tills i gryningen?

 

Blå kobolt september av Sverige

Solig varm och tillfredsställande

Var det hela dagen.¨¨

söndag den 18 september 2016

Tiden rinner ut,

Skyndar med, på Karlavagnen,

Ger hästarna, piskor!

 

Tills natten är fortfarande vacker.

Då sorgliga,

"Stjärna" morgon slocknar.

sänder,

Kröna av strålar på ett norrsken,

En gul levande sol ljus,

Och det är ännu inte dagen, påkommen ...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-18 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP