Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur serie kollektion: En tanke om kvällen Av Diana. Norma Jeflea (dikten är skrivet under skrivarakademi period kurs som hemläxa år 2000 plats solidaritet huset på söder).


NALKAS GRYNING

 

 

 

När du vilsen är och irrar kring,

När allt är svart och ingenting.

 

När parapsykologens ord dig hjälper föga

När du tårar torkar från ditt öga.

 

När enbart brödsmulor du får smaka

Hav då förtröstan att ljuset ger tillbacka,

Allt du förut fått försaka.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-19 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP