Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur serie kollektion: En tanke om kvällen Av Diana. Norma Jeflea dikten är skrivet under skrivarakademi period kurs som hemläxa år 2000 plats solidaritet huset på söder.


HYBRID

 

 

Du, trodde du åt en lång tomat

Det var korsning med banan.

Du trodde du hade sex i natt

Det var infraröd implantat.

 

Du droppade olja på stek

Det var sojder utan svek

Du hade kärlek och äktenskap

Det var projekt arrangemang.

 

Du sade mamma, pappa föräldrar

Det var hallikar från social

Du luckrade en flickas uppväxt

Det var en beställning för incest

 

Du praktiserar änglars vakt

Det uttrycket är för satans makt!

Du tror dig äkta svensk och fin

Fast du ber på gener ifrån hin.

 

Du är vit som dagens sol

Du är en klonad kaprifol.

Du tar skatt på mina år,

Det gör forskning utan lov.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-19 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP