Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kvällen är alla katter grå

På kvällen är alla katter grå

På livets kvällskvist

är vi alla pensionärer lika grå

(Där bryr man sig inte längre om

att jämföra sig med titlar och status)




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-19 10:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Men det finns
Förvisso, även
om alla kattor
Äro grå, dumma
som kloka kattor!
:)
2016-09-19

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tanken att vi till sist blir likvärdiga,kan gå
och tänka,alla efter sin förmåga,är en
trösterik gåva.Bra reflexion.
Njut av nuet gläds åt minnen. TBG.
2016-09-19

    ej medlem längre
klarhet o tydlighet i poetens verktygslåda...
2016-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Ja, visst är det härligt befriande!
2016-09-19

  Zandor
skönt...;-))
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP