Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Som speglingar i ett fönster

 

Tystnaden

betyder inte 

att det inte finns något att säga

 

Glädjen

betyder inte

att det inte finns sorg

 

Smärtan  

betyder inte 

att det inte finns omsorg

 

Gemenskapen 

betyder inte

att det inte finns ensamhet 

 

 

Det är som speglingar i ett fönster

reflekterar

insida och utsida

samtidigt

 

går inte alltid skilja dem åt

eller 

veta varifrån de kommer

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 461 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-19 20:36



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, man behöver inte, KAN inte
alltid veta. Allt finns där alltid ändå.
Det är väl så det är. Bara att plocka
fram. Fast man inte i stunden begriper
just nånting, så är det ändå där.
Stor tröst mellan dina vackra rader.

2016-09-22

  i af apa
precis
helt sant
till fin bild!
2016-09-20

  ULJO
Mycket bra skrivet
2016-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Men, så bra skrivet!
Stående ovationer.
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling