Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smack Molekyl Gastronomi

smack pang boom kom och ta mig jag är skör

Mina ögon är färgade gröna  och håret brunt

jag är som ett utvikt papper

våra ord är som kulor e3entligen ganska söta

vi kan pausa, jag kan vara en akrobat

och du snigeln. Du kan få tränga in i mig i min lilla cell. 

Vi äter livet  tillsammans, vi gör melodin

sedan "well"  lets call it quits.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP