Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol din själ

åh sol din hammare av gult

min lust

din honungs sugare

häll dig över mig och låt mig skratta mig varm

åh sol din själ av vågad himmel färg

mitt hjärta slår så hårt vid tanken

mina händer glittrar hav 

vittne till mina tankar

din kropp min båt

mina läppar din törst

skickar brev till *

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-20 11:54



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, dina uttryck håller måttet i min värld.
Din text underhåller.
2016-09-22

  Nils-Robert
Härlig sensuell text, Man glider med hela vägen.
2016-09-22

  Zandor
härlig liten berättelse...
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP