Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesrök

Andedräkt
Så söt och rökig i min nacke
Grov
är handen som vilar
på mitt höftben, men ändå så mjuk
Eller var det bara en tanke
Åter igen en illussion om en framtid
Eller kanske var det dåtid
Det spelar inte någon roll

En tanke är nog
Nog för att vända mig om
och somna om
Inte nöjd, men ändå nöjd
att jag är här
Själv och ensam och trygg
Istället återskapas röken
I sömnen ett tryggt minne av tacksamhet
Som flyr ut ur rummet vid första ljus




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-20 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson