Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Social Lyrik kanske lite satir, ironi


Livet på sikt


Du måste springa din väg
du måste gömma din deg

du är ett fett jävla as
som blåst staten på kas

men du är bara en skit
för du gör ingen profit

du jobbar svart i en bar
och har en tjej som är rar

du ville inte dö som en Svenne i frid
så du hoppa av plugget i tid

du deala krack och annat gift
din tjej är nu på vift..

du samlar stålar på en hög
du säger hon träffat en bög

det här är ingen jävla dikt
det här är livet på sikt // livet på sikt // livet på sikt .





Fri vers av Stubben
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-05-12 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben