Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag arbetar i Gotlands skogar just nu.


Vi dansade i skogen

Vi dansade i skogen en sommardag
bara du och jag
Vi två bland tall och gran
i snäva cirklar mellan enarna
med lätta steg på myr
Snårskogen flög vi över.

Vi stannade och smakade
på ljud och doft.
Vi blundade mot solen
och lät allting strömma in.
Tillsammans!




Fri vers av Dionysius
Läst 578 gånger
Publicerad 2006-05-12 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius