Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fontänorgasm

 

 

 

 

 

så, min vackra älskade

vet ingen som du

varför dina händer alltid söker

 

mig

 

eller hur ljuvt du blundar längs min själ

dina tunga andetag 

när du bara ler med mig

 

i vätan

det andlösa skälvandet

mina vita suckar

 

mot det svarta universum

dina vidgade pupiller

som är allt avstånd mellan oss

 

och hur vi virvlar i väg

bland kyssar och viskningar

när du varsamt tränger in i mig 

 

jag 

utslagen i full blom

över alla dimensioner

 

 

jag någonsin vetat om

 

 

känner jag hur stjärnhimlen exploderar

och jag regnar liv min älskade

jag regnar liv

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 518 gånger
Publicerad 2016-09-20 23:59



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
dina ord ger ett underbart "regn av liv"
- tack!



2016-09-21

    Erika H
Ingen kan som du beskriva det ljuva i samvaro där ord är inget och tankar långt borta. Bara i rörelsen, i vetskapen av åtrå, blickar och värmen säger allt.
Så vackert att jag blir matt.
Tack!
2016-09-21

  Blåbäret
Otroligt vacker, sinnlig, sensuell och fin framförallt de sista raderna.
Rubriken känns dock lite för övertydlig och förklarande till texten.
Men vad är väl en rubrik när man regnar liv?
:)
2016-09-21

    Melona
Fantastiskt sinnligt och vackert. Älskar

"Jag regnar liv"
2016-09-21

    Melona

2016-09-21

  Peter Stjerngrim VIP
Måtte han inse hur lyckligt lottad han är ...
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso