Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund

Stigen bort från flerfilsvägen

en korre hoppar snabbt fram
tjattra lite arg åt mig
du störande människa
tycks den säga

färgade löv
skogen byter skepnad
lövens glädjesång
innan fallandet in till
element jord



sjön ligger still
speglar den färgsprakande klädnad
på sin silvriga yta

tycks mig se
gracila varelse svävar dansande över
vattenytan

någonstans i mitt inre spelar en cello
upp

musik
inre kompositör

toner
vidsträckande space

expanderas

gränslöst

självet möter själ

tankarna förankrar sig i jord
för att strax ge sig av ut i det okända

ordlösa

blinda
dock bejakande

mötet av himmel och jord
sker alltid ordlöst

kärlekens
symfoni

så fallande skymming
dagen möter natten

ljus mörker harmoni

























Fri vers av Elwania
Läst 452 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-21 06:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng, många fina inslag i varpen!
2016-09-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En ensam korres upprördhet över en människas närvaro är ingenting motför hundratals strandfåglar längs hallandskusten,översatte man deras språk blev det nog inte några snygga ord
2016-09-21

  Maj-Lis VIP
Mycket vackert
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania