Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Espresso house

Inte min mening att göra reklam

men det är här jag är

kom hit precis när de öppnade

En stor latte, ruskigt dyrt kaffe

men just här är det skönt att sitta

sedan kickas den nya dagen igång

En annan man kom hit strax efter mig

Han pratar förtroligt med servitrisen

om hur det är att jobba natt

 




Fri vers av Eric R Strom
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-21 07:14



Bookmark and Share


  objekt3
stjärnans express sirap*
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom