Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tänker jag







Det finns många viktiga relationer i mitt liv

men den viktigaste

är den jag har till mig själv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-09-21 12:13



Bookmark and Share


  ULJO
Sund tanke
2016-09-24

  lila fjäderblomman VIP
Absolut!
2016-09-23

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2016-09-22

  Åsa Njunjes
Grundförutsättning. Funkar inte den relationen bra så funkar inte heller andra bra. Fin insikt!
2016-09-22

  M.Eta
Visst, man måste känna att jag är jag och jag finns! Fint tänkt!
2016-09-22

  Öknens Ros VIP
Viktigt att inte glömma bort sig själv.
2016-09-22

  Niliboy
Ja, vi måste söka vår kärlek också den till oss själv!
2016-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det stämmer...bra...
2016-09-21

  överlevaren VIP
Klokt utgångsläge!
2016-09-21

  Linda CH VIP
Det håller jag med dig om Marita! Tror det är grunden till alla harmoniska relationer.
2016-09-21

    ej medlem längre
Så rätt du har!!
2016-09-21

    Birgersdotter VIP
Så sant!!!
2016-09-21

    AgnesKenshin
ooooooooooooo precis vad jag behövde läsa just idag nuuuu. .. får jag posta dina kloka ord på facebook? så klartmed ditt namn o hänvisar till poeter.se ;)
2016-09-21

    ej medlem längre
Du har så rätt, har inte tänkt så långt!
2016-09-21

    Dan Myrbeck
Instämmer. Alla andra kan man ju mista!
2016-09-21

  Blått Norrsken VIP
Så fint och tänkvärt skrivet .
Vackert!!!
2016-09-21

  WyS VIP
Ja, tillsammans till sista andetaget!
2016-09-21

  Anya VIP
JAA! Så sant. Svårt att ha fungerande relationer med andra om man inte är överens med sig själv.
2016-09-21

  Zandor
man måste alltid börja hos sig själv...
2016-09-21

  Marja-Liisa Koski VIP
Bra tänkt!
Kram!
ML
2016-09-21

  Marianne Räf
Precis ! Så sant ! Det har du verkligen rätt i! Brukar hävda samma sak, själv.
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP