Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, så känns det. Foto; Ego


Slut kraft kvar

(Norrländskt uttryck)

 

All ork försvunnit

hästkrafterna tagit slut

svagt team tillsammans

Långt i fjärran finns hoppet

om vi orkar ta oss dit

 

Bilden är tydlig

skildrar vår situation

tankar förtvivlar

trötthet tagit kommandot

Men målet finns i sikte!

 

© Kjell Åhsberg

 

 




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-21 13:23



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Förhoppningsfullt slut.Hoppas på bättring.
TBG.
2016-09-25

  Bo Himmelsbåge
Grattis Kjell, till mest bokmärkta denna vecka!
2016-09-25

  ULJO
Väl skrivet
2016-09-24

  Chawa VIP
Ord och bild så talande för en mycket svår situation. Hög igenkänningsfaktor här. Blir glad över sista raden - den är hoppfull, precis som titeln - viljan i kärnan är stark. Mycket fin och tänkvärd tanka!
2016-09-24

  Bo Himmelsbåge
Mycket gripande statyett,
av den utmattade krigaren,
med bakvänt vapen
o knäande springare...
som stapplar mot målet
i ett avlägset fjärran...

Talande titel till detta strävsamma tankapar, som talar mycket berörande till oss från Din mödosamma ritt
på Din kamp... som inte har mycket till hästkrafter kvar...
Men... målet finns i sikte! Detta känns mycket hoppfullt... trots allt!

Bokmärkes!


2016-09-24

  Respons VIP
Jag håller tummarna för din skull.
2016-09-22

    ej medlem längre
Du ska se att dina Krafter och Du blir ett starkt team tillsammans igen, min Älskade Kjell! <3

2016-09-21

    ej medlem längre
Låter oerhört tungt och svårt!
Skönt att sista raden är hoppingivande!
Man får verkligen hoppas att ni får kraft att orka igenom och ta nya tag!
Kramar
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg