Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Genom hjärtats tro blir man rättfärdig och genom munnens bekännelse blir man frälst".


ORMEN/SATAN OCH ALLA HANS MEDARBETARE

blir minst sagt irriterade när man

berättar att Ormens huvud är

krossat, av JESUS på

Golgata kors,


och Människan därför kan bli

fri ur Ormens våld genom

att tro på JESUS!!!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-21 14:38



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Hans huvud är krossat för den som tror, tar emot Jesu seger över honom. I annat fall, är han ytterst verksam då hela världen är i hans våld, enligt Bibeln.
2016-09-21

  Staffan Nilsson
Det är konstigt att ormen är så mäktig trots att hen är krossad ...
2016-09-21

    Lars Gullberg
666
2016-09-21

  sjungman
Jag hejar på Ormen. Han är mer sund än dessa fundamentalistiska kristna.
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld