Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

Det är skönt 

försök att låta bli

om du tvivlar

Oftare borde det nöjas

med andning

ren luft

 




Fri vers av Eric R Strom
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-21 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom