Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min följeslagare


Mörk ängel

Jag drömde om en ängel en gång

En passion som var så stark

Du var mitt liv i det mörka

Var du döden förklädd till livet efter efter detta?

Hans vingar bländande vackra

En dödsängel vid min sida som viskade trygga lugnande ord

Lockar till att fördärva det jag har kämpat för och byggt upp

Manade mig att falla 

JAG FÖLL!

....och nu lever jag parallellt

Berörd och rörd

 

 




Fri vers av Rani
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani