Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och samtal

 

Kort är

ögonblicket

 

när solen

slår sig ner

 

för stundens

septembervila

 

på havets

vågskvalp

 

 

och du är

rösten

 

som får mig

att le




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-21 21:08



Bookmark and Share


  bumerang
Vad kan inte förmedlas enbart av en älskad röst !!
Det ligger magi i företeelsen.
Eller översatt i din dikt.
2016-09-22

  Nils-Robert
En så skön och vacker bild som målas upp ur några få ord och rader. Så bra.
2016-09-22

  soligajag_1 VIP
Sån härlig och varm poesi om vågorna som tar oss dit vi vill.
2016-09-22

  Minkki VIP
så livstillvänd, mänskotillvänd - och att unna solen vila, det är stort
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP