Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa ord från Daniel Nilsson

Är uppfylld av veckans intryck. Måste dela med mig av Daniel Nilssons ord.

 

Han har en utvecklingsstörning eller vilken av etiketterna vi nu vill plocka fram.

 

Daniel Nilsson säger:

 

"Alla är vi olika, men ingen är annorlunda"

 

" Vi måste lägga ner instutionerna folk har i huvudet"

 

"Jag väntar mig att bli bemött som en person och knte bara som ett funtionshinder"

 

"För att vi ska vara delaktiga i samhället måste man sluta att ta oss åt sidan"

 




Övriga genrer av Sanna i badet VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-21 22:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Heja Daniel!
Bra uttalanden om hur samhället kan förändras till det bättre!
2016-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är många etiketter som borde plockas bort...bra att du delar med dig av detta...
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP