Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatans teaterscen

På hemväg från vårdcentralen går jag Götgatan fram

till Willys för att köpa lite mat

Där har en mängd romer samlats vid en pantautomat

Sedan dyker jag in till vänster på Blekingegatan

för att ta mig hemåt

Längs Blekingegatan passerar jag  en massa bizarra butiker

massage för kvinnor, vintagebutik, träningsstudio, thaimasssage, tattoo

En teatralisk blandning av aktiviteter

Och helt följdenligt passerar en skådespelare förbi på trottoaren

Det är den fine skådespelaren Gösta Ekman som helt oteatraliskt

kommer gående med en liten kasse i handen

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-21 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, en liten fin anspråkslös text om en helt vanlig dag med ett möte med en helt vanlig människa med ett helt ovanligt karriärregister...

..tycker om det här att han liksom smygs in i texten, som en skugga nästan...alldeles i slutet...denne fine man GE. tack för att du delade med dig!
2016-09-23

    Sefarge VIP
Bildrikt fångat
"i flykten"
Tack till Kåsören.
:)
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP