Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis så där meningslöst eller klokt som det hårfina stundom kan tyckas.


Något litet om tankar



Idén som idé
är dock en
idé, en ism,

allt annat är
illusion, till och
med den illusionen.

Den som ändå
sägs finnas till,
åtminstone som idé.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-13 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP