Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Kära*Björn Afzelius*


*LIVET*


Meningen Med Livet
i Vår Vackra Natur
Kärlek*Djur*Natur
Alla Arter har en Uppgift
Ner till markens Minsta Liv
Människor samma Ambitioner
Att Livet Ska Bestå
i Gudomligt*Perspektiv*

22/9-16 Av*i Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-22 15:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är natur,
djur med här
bra Du fick till
texten där
av den man
sig ju lär...
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Fin text o fin bild!
2016-09-22

    ej medlem längre
Så fint du diktat, ja det är meningen med livet!
Vilken fin bild du hittat och så bra den passar till texten!
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg