Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemnetlivet vi alla tycks leva.


jag går här och vankar
i den här kalla stan
genom ett hemnetliv vi alla tycks leva

det är något som pockar
en onöjdhet oro
en längtan till nyproduktion och gräsplätt utanför stan
för tio miljoner

det är något som går förbi
jag tror det är dagarna tiden
och jag springer febrilt efter
men de har försvunnit bakom gatuhörnen
hånskrattandes


och jag går här och vankar
mina barns skor blir för små
och höstenvinden färgar lungorna röda
återigen












Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-22 15:16



Bookmark and Share


  Dan Linder
Slutstrofen - så elegant och konkret!
2016-10-03

  Silverstripe

"Ett homestageat liv
ett flöde, en blogg
personligt men inte privat
ett googlat recept på lycka
och ändå
en rastlöshet
när hösten griper oss
och allt fötterna längtar
är daggvått gräs"
2016-09-22

  Änglaögon
Träffande är dina vackra rader.
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP