Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av August Strindberg


Tröst


Och glömska, glömska
Av stora synder och stora sorger
Det ger endast havet
Och absint.




Fri vers av DrZappa VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-22 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP