Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är begravda under stjärnorna.

 

 

Jag vandrade i skönhetssömn genom att lämna mig i ensamhet, fångad i byten av kronblad,

Smaken av genren ledmotiv gå bortom materia…

 

Perfekta brott när det är att låtsas inte se!

 

Magnolia grenar lastade med blommor, gör skuggor utspridda i fönstret på glänt. Som blinkningar mot mig som en pistol.

 

Skriva eller dö! susar sorglig rostiga fönster ifrån skakade gångar.

 

-                          Att ta bort det från minnet kärlek som Russin Blues, trampa på tangentbordet?

-                         

 

Butlern knackade på dörren med en lyx packet.

 

Jag blundar, ser jag lycka som att kliva in i en värld där föddes från sidan av en ängel!

 

Du vet, jag vet så djupt som mörkret vet hans

ärr, i förtryckande nätter...

-                           Gästerna behöver lite rumservice rutiner.

Det är en gemensam management, att ingenting ska störas på en fem stjärnor + hotell.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-22 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP