Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta döden

Den sniglar sig fram
Kommer lite längre för varje kväll
men ännu inte riktigt där
Väntar
Väntar på ankomsten
och vänta-tiden är som döden
Varför denna eviga väntan?




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-07 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson