Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte Sofie

Tiden går snabbt och vi går till jobb, middagar och sängar.

Mamma har tänkt mycket på dig sedan du for iväg
och pappa har glömt sitt namn

så kom ihåg att ringa hem ibland
och kom ihåg alla namnsdagar.





Fri vers (Fri form) av Blind Boy Grunt
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-22 21:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Allt är så hemskt. Livet går så fort. och jag tycker så mycket om att du nämner vad som är viktigt medan vi är här. När vi är fina mot varandra, då blir livet lite lättare.
2016-09-23

    ej medlem längre
Mycket bra,jag saknar ord!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt