Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tÄnK oM vi kände

på riktigt
någon gång
tänk om vi i allt vi gör kände in människorna vi mötte
vågade verkligen se vad människan framför verkligen befann sig
inne i
när vi vårdar
när vi påstår älskar
när vi säger vi bryr oss om världen

De gånger vi tittar på
sedan vänder ryggen till
stänger dörren och intalar oss
det är inte mitt problem
jag har gjort vad jag kan

har vi det då
eller lever vi bara i en värld där vi tror att allt är utbytbart
saker
ting
konsumera mera
mister du en så står tusen åter

samtidigt som vi på något sätt påstår att något betyder
betyder vadå
så länge det duger betyder det
tipp topp
skavanker slänger vi bort
människor
saker
tid
bort bara
du du duger inte längre

tänk om
vi vågadevarapåriktigtkännapåriktigtlevahäriärlighetmot varannosssjälvaochalltsomär




Fri vers av kråkan VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-22 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP