Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag



Idag älskar jag allt som inte är du

Och jag avskyr allt som du någonsin står för




Fri vers (Fri form) av som det kan gå
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-22 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå