Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaktlycka vs. Enter Sandman

 

I oredan vinner marken under hans fötter

en ordstorm. I kluvenheten är hans fascination tudelad.

Hans stickspår dryper av gom, lägger an, siktar.

Enögd men rakryggad. Darrande och bländande, spänner han hanen.

 

Likt en stridspilot satsar han genom aerodynamiken. Skugglivet

täcker henne nästan, förgylld av hans. Offer.

 

Om livet bär. Följer hans fingrar linjen mellan nu och då. En rikoschett, genom hennes kropp. För att åter låta höftkammen löpa. Genom hennes hår som ett

äkthetsintyg. Tunga, i sitt slag när hon sluter sina ögon. Är han en vibrafon. Ljudar

When will they ever learn...

 

River av ett riff: Enter Sandman. 

Tillsammans ser de på hur timglaset töms/ i deras kroppar/ fallna

änglar/ falnar som livet.

 

Hennes kropp efter hans fullträff, skälvande. Uppfläkt.

Varma pulserande, när deras ögon möts i en sista blinkning.

Förblöder han.

Deras rusande hjärtan, i hennes nåd.

Får han sin trofè, bjuder laget runt.

I en glänta.

 

Exit light

enter night

take my hand...

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-23 00:07



Bookmark and Share


  1001
Inspirerades att se videon enter Sandman för att ta in din text. Det gjorde skillnad, bra text.
2016-09-30

    ej medlem längre
huh så kontaktfläkt! :D
2016-09-23

    ej medlem längre
sandmannen;
en best med osläckbart Tårtljus
-vinnande koncept!
Bravo +
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo