Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM MIN FADER SÄNT MIG

SÄNDER OCKSÅ JAG ER, SA JESUS,

OCH: JAG SÄNDER ER SOM

LJUS I MÖRKRET

OCH SALT I

FÖRRUTTNELSEN

OCH INTE KAN DEN STAD DÖLJAS

SOM LIGGER PÅ ETT BERG


DEN STADEN LYSER VIDA KRING,

SOM VÄGMÄRKE, OCKSÅ HÄR

PÅ POETSIDAN!


OCH DÅ BLIR SATAN/ORMEN OCH

HANS MEDARBETARE, LEDSNA

OCH MYCKET ARGA!


KONSTIGT VORE DET ANNARS:

HAN VILL ATT ALLA SKALL

GÅ FÖRLORADE OCH

DÄRFÖR SKRIVA

OM ANNAT.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-23 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld