Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RITNINGAR SOM INGEN FÖLJER SAKNAR BETYDELSE!

och så är det med de ritningar som Gud

gett oss på "Den levande Gudens

församling", ingen följer

dem i vår tid.


Vi följer i stället våra egna

tankar och bygger

kyrkosystem:


alltigenom mänskliga organisationer:

Människoverk, där vi vakar över

våra egna positioner.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 91 gånger
Publicerad 2016-09-23 05:24



Bookmark and Share


  sjungman
Det är ingen som följer såna ritningar. När det blir helgsmålsringning slår jag över TV:n på andra kanalen. Du kanske förstår att vi vill inget höra om gudarna.
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld