Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar uppåt (2016)


Blickar uppåt
och betraktar din själ
som så ofta har lindat
mitt hjärta med värme

förundras varje dag
över din djupa närvaro
den lyser ner på mig
och jag är tacksam

för varje steg vi tar

tillsammans..




Fri vers av Järnkatten
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-23 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten