Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om havet igen i natt

Jag drömde om havet igen i natt
det bryskt brusande
sövande susande
väldigt välvande
strömmande drömmande
min säng blev ett skepp
min dröm en resa
min resa en dröm
jag var inte längre här
och inte heller någon annanstans
undrar nu
förundrad
nu vet jag inte var jag är
eller vart jag är på väg
jag är livets resenär




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-23 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP