Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränderna går aldrig ur

Ränderna går aldrig ur

från dem man fått i sin uppväxtmiljö

Man kan se det på framträdande politiker

som är födda i högborgerlig miljö

men längre fram i livet

fått en framträdande plats

i ett vänsterinriktat parti

Man behåller då

även sin von oben-attityd

fast med annat perspektiv

Precis som en zebra

vill man se bra ut

oavsett var man än befinner sig 

 

 

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-23 11:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra text! Som med mig då, fast tvärtom. Jag blir aldrig någon dam. Men inget jag traktar efter.
2016-09-23

    ej medlem längre
vass och bra text om realiteter!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP