Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke







Omvärlden betraktas
av många ögon

det är bara två
som är mina




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-09-23 11:57



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Skarpsynt!
2016-10-03

  StinaJ VIP
Verkligen kloka ord att ta till sig. En text som påminner oss om att vi alla är olika men exakt lika mycket värda
2016-09-28

  Eva Helene VIP
Så sant, ja tål att tänkas på!
2016-09-26

  Margareta Wersäll
På pricken Marita!

2016-09-24

    ADI Nehlin
så sant,kloka ord
2016-09-24

  Karina"Kia"
Klarsynt tanke...Bra där!
Att vara i ögonfallande öppen till allt som sker omkring en,att vaket syna och betrakta!
2016-09-23

  lila fjäderblomman VIP
Viktigt att komma ihåg det du påpekar med dina kloka ord!
2016-09-23

  Blått Norrsken VIP
Texten säger mycket . Viktigt att se saker genom sina egna ögon . Vi är så svaga och lättlurade och nästan som marionettdockor.
2016-09-23

  Niliboy
Ja, vi är få våra ögon å så har vi dem som vill luras å bedra! Tittar djupt i Jesu öga.
2016-09-23

  Maria Sundelin VIP
Sant, och våra liv är bara ett ögonblick i universum
Kramar
2016-09-23

  Linda CH VIP
Väl formulerat och tänkvärt!
2016-09-23

    Dan Myrbeck
Var och en ser saker på sitt
sätt.

Bra och tänkvärt.
2016-09-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd och bra text!
2016-09-23

    Birgersdotter VIP
Tillsammans behövs vi
2016-09-23

  Marja-Liisa Koski VIP
Där ser man!
Kram!
ML
2016-09-23

  Marianne Räf
Ett lugnt konstaterande.. Bra!
2016-09-23

  M.Eta
Mycket får man se, ibland vill man helst blunda. Vi upplever världen olika också. Tänkvärd text.
2016-09-23

  Gunnel Eriksson VIP
Något bra vittne är man inte och
inte särskilt objektiv. Bra med en eftertanke då och då.
2016-09-23

  Jan Widströmer VIP
En truism som här pockar på eftertanke
2016-09-23

  Öknens Ros VIP
mycket att betrakta och ta in för två ögon.
2016-09-23

    ej medlem längre
Djupa kloka ord - som alltid från din hand.
2016-09-23

  Anya VIP
Jaa det gäller att vara medveten om att sin egen upplevelse är just sin egen upplevelse. Både på gott och ont. Men har man insikten att det är så har man kommit långt. Kloka ord.
2016-09-23

  Klara Ord VIP
Mycket viktig poäng! Väl formulerad visdom.
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP