Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

Galen

Upp och ner Ifrån soffan, In och ut i rummen

Känslan att vilja något men ändå inte orka

Inte ensam ,Inte utan dig

Men måste göra det själv
Förmår inget

Allt var så  mycket bättre med dig
Jag kan inte göra en cover på originalet




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-23 19:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kopia på original? Konst'er kräver ofta ett original, även skriftligen.
På det viset, väl ordat här.
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP