Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag exploderar


Jag exploderar
eller
inploderar

snart

orden vill ut och dansa
och bygga bo

Farligt att vänta
ja
men vad vill orden

vad vill mitt hjärta med dom
kan jag tygla min häst
i denna nerförsbacke

är lasten för tung
och slinter den snart ner i diket

Jag tar risken
för risken är mindre skrämmande
än en ofödd vilja i ett ensamt bröst




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-23 22:58



Bookmark and Share


  walborg
Blev en roliger vers av det hela
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP