Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens menuett

 

Natten saknar

dagens sömmar

 

huden är en klänning

i frasande siden

 

när månen kommer

till sömnens sal

 

för att öppna

menuetten

i balen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-24 04:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver som en Gud Peter! I mean it!
2016-09-25

  Nils-Robert
En vacker dikt med stor bredd i intolkningen
2016-09-24

    ADI Nehlin
vackert, vackert
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP