Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES LEDARE OJAR SIG

över blottan de lämnat öppen

i riksdagshuset, som de

menar att Jim Å

skall täppa

igen,


men samma politiker har lämnat

hela landet skyddslöst,

föravarslöst!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-09-24 05:20



Bookmark and Share


  sjungman
Jag tror du har fel här. Det där är nåt du hittat på som ska låta bra.
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld