Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatflax

Kråkor och kajor
kan jag
uppmärksamma

men skator
hoppar jag över

deras svartvita
flax

deras skrän
deras krax

är ingen neuros
jag behöver

och alltid
detsamma

jag vill släppa
slippa
och slappa

men tjatungar
satungar
och skatungar

som tror
dom är kungar

ska också ha
en pappa
en klippa
en mamma




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 08:26



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fint och närmar sig en raptext

2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren