Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossad kärlek


Vi

Varför kunde det inte bli vi?

Dagarna går och till slut blev det ni

Du kallade på mig

Du ropade

Jag kom 

Det räckte tydligen inte

Halsen sväller ihop av alla tårar som 

Väller ner för min kind

Du skulle bli min




Fri vers av Rani
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-24 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani