Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oren

 

ordklasar, de slipade anpassade sköljda

meningar ekologiskt märkta, fair trade

inga spår av gift, förgiftning, renade sinnen

 

jag lägger mig naken

imorgon kan väcka mig oren

drömmer jag

varje natt




Fri vers av cilax VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-24 17:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Alltså, de fyra sista raderna. Klass på det du.
2016-10-01

  Marta
vet inte varför riktigt men du väcker en känsla jag känner igen
2016-10-01

  objekt3
rättvisemärkt handel måste fungera
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt