Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från negativt till positivt

Kom inte och påstå:

"Om inte om alltid kommit emellan" !

För vad sägs om orden:

omsvärmad, ombesjungen, omtyckt, omhuldad ...

 

De är ju ord utan negativa förtecken




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP