Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pyttipanna

Hur näringsrikt ens liv

skall te sig

är beroende av de ingredienser

man stoppar in i livets pyttipanna

Man får inte snåla med sovlet

och inte glömma

det där lilla extra ibland

Rent symboliskt:

det stekta ägget,

rödbetsskivorna

och en ketchupklick




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-25 08:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo. men. nog är det så. alltid.
2016-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Meningen med livet, i bra metafor!
2016-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Härligt om variationens betydelse.
2016-09-25

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra.Det är blandningen och guldkanten som
ger livet mening.Ha de bra med blandningen.
TBG.
2016-09-25

    Sefarge VIP
Jaa!
Mångfald behövs.
bara det ej blir
Pyttipanna av
alltihop.
:)
2016-09-25

  Zandor
Vackert Valter! :)
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP