Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skildra (världen vacker)

Jag vill skildra

Jag vill skildra världen vacker
låta stroferna lekfullt formas
likt otvungna skyar som sakta
glider förbi ditt öra
Ty välviljans tankar väger tungt
på vågskålens svajande grund

Jag vill skildra världen vacker
blåsa undan vanvettets moln,
ge utrymme för en ljusare utsikt,
blåare nyanser vid horisonten
Ty hoppets stjärnor tänds
bara när utrymme ges

Jag vill skildra världen vacker
upphöja varje träd och blomma
smeka ömt de vackra namnen,
orden som ger livet lust och mening
Ty ondskans fulhet kan bara med
goda viljors kraft fördrivas




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-25 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder